top of page
Пошук

Зміна експозиції

В галереї Триптих Арт відбулася зміна експозиції.

До 1 вересня триватиме виставка МАГІЧНИЙ РЕАЛІЗМ, де представлені роботи Германа Міготіна, Андрія Гуренка та Андрія Петкевича.

Запрошуємо!

Магічний реалізм частіше за все використовують у значенні фантастичного реалізму або сюрреалізму чи неосюрреалізму, як синоніми. Магічний реалізм — це реалізм, у якому органічно поєднуються елементи реального та фантастичного, побутового та міфічного, дійсного та уявного, таємничого.


Колись магічний реалізм був притаманний передовсім латиноамериканській культурі, де відобразилися вірування, мислення доколумбових індіанських цивілізацій, таких як: ацтеки, майя, чибча, інки.

У творах, що мали індіанське коріння, які були написані чи то самими індіанцями, чи то іспанськими письменниками-істориками, священиками, солдатами, зустрічаються всі складові «чудесної реальності».

На сьогодні це дуже популярний напрям в усьому світі.

Головна відмінна риса творів магічного реалізму полягає в ретельній, тонкій, технічній промальованості предметів та сцен. Це дозволяє максимально занурити глядача в зображення, повірити в правдивість того, що відбувається.

bottom of page